Sledeće sezone osvajam titulu

Izvor: B92, 21.Maj.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sledeće sezone osvajam titulu"

Trener Crvene zvezde Sa Pintu rekao je danas da će njegov tima sledeće sezone sigurno osvojiti titulu ako bude imao iste uslove kao Partizan.

Portugalski trener izjavio je da će više o tome pričati na kraju sezone.

Kad sam došao ovde imali smo zaostatak od 11 bodova i cilj nam je bio da se uigramo za sledeću sezonu. Sami smo sebi stvorili šansu da u derbiju odlučujemo o tituli, iako su mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verovali da je to nemoguće. Osvojiću sledeće godine titulu ako budem imao iste uslove kao naš protivnik, a tu mislim na mnoge stvari“, rekao je Sa Pintu na konferenciji za medije na Marakani.

Novinare je zanimalo da konkretno odgovori na šta Sa Pintu misli.

„Nije vreme sada za to, pričaću kad se završi sezona“, reči su portugalskog trenera.

Sa Pintu i dalje misli da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi ’večiti derbi’.

Pošto je meč bio loš na obe strane, bilo je za očekivati da odlučuju detalji. Naš trud i osam vezanih pobeda ne mogu da padnu u zaborav zbog jednog primljenog gola u 90. minutu iz slobodnog udarca i to u situaciji kad je sudija trebao da prekine igru “, rekao je Portugalac.

On se nije složio sa konstataciom da je Crvena zvezda u derbiju nije bila dovoljno ofanzivna.

Ne zaboravite da smo na početku meča izgubili Darka Lazovića, a nemamo igrača koji može da ga zameni. Da se nije povredio verovatno bi utakmica imala drugačiji tok. U finišu smo rizikovali ulaskom Milunovića umesto Garida jer je Zvezda ne može da igra na remi, već uvek želi pobedu. Otvorili smo se, pokušali da napadnemo i da ih pobedimo“, objasnio je Sa Pintu.

Portugalski trener je demantovao da je od njega traženo da u završnici prvenstva igra Nikola Maksimović i istakao je da ga niko posle derbija nije kontaktirao iz uprave kluba.

Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda istakao je da će biti jako teško igrati posle poraza u ’večitom derbiju’.

Želimo da na pravi način odigramo poslednje dve utakmice u sezoni, protiv Slobode i Vojvodine osvojimo svih šest bodova“, rekao je Dauda.

Utakmica 29. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene zvezde i Slobode igra se sutra od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.