SVI U ZVEZDI ŽELE POBEDU U IZRAELU: Ipak, najviše Kings Kangva! Njegovi razlozi su LIČNE PRIRODE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 17:02

SVI U ZVEZDI ŽELE POBEDU U IZRAELU: Ipak, najviše Kings Kangva! Njegovi razlozi su LIČNE PRIRODE

Bakhar ga nije ispoštovao.

Crvena zvezda u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona igra protiv izraelskog Makabija iz Haife. Prvi meč je u sredu, a drugi narednog utorka, 23. avgusta. Jedan čovek u crveno-belom dresu će imati poseban motiv u ovom dvomeču - Kings Kangva.

Naime, Zambijac je još kao mlad igrač stigao u Izrael, u omladinski pogon Hapoela Ber Ševe.

Igrao je tamo odlično Kangva, zadovoljio je sve u klubu i bio blizu prekomandovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seniorski pogon. Ali, onda se desila velika greška sportskog sektora Hapoela, na čijem čelu je tada bio Barak Bakhar, današnji trener Makabija.

Imao je klub iz Ber Ševe tada ozbiljan vezni red, koji su činili iskusni igrači sa dugim stažom u klubu. Iz tog razloga Hapoel nije želeo da potpiše Kangvu, koji je trebalo da dobije mesečnu platu od 3.500 evra.

Kangva je otišao iz Hapoela u Arsenal iz Tule, odakle je kasnije došao u Zvezdu i sada će upravo preko Izraela napasti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Sasvim sigurno, Kangva će večeras biti posebno motivisan protiv ekipe koju predvodi Bakhar. Mogao bi izraelskom stručnjaku da dokaže kako nije bio u pravu kada ga se prelako oslobodio.

Sponzor vesti Lige šampiona - sportska kladionica Meridian 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRENER MAKABIJA KAO ANĆELOTI: Zvezdaši žestoko ljuti na Stankovića, ali i na DVOJICU FUDBALERA posebno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022

Prerani zaključci, ipak je tu i revanš...FK Crvena zvezda s porazom napušta Izrael, ekipa Makabija iz Haife bila je bolja i slavila 3:2 u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona...Navijači crveno-belih nisu zadovoljni nekim odlukama Dejana Stankovića, pre svega izbacivanjem Aleksandra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.