SVE JE POZNATO: Evo kolika pauza očekuje Nemanju Bjelicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 20:02

SVE JE POZNATO: Evo kolika pauza očekuje Nemanju Bjelicu

Propušta start sezone.

Pojavila informacija da je košarkaš Crvene zvezde i bivši reprezentativac Nemanja Bjelica navodno doživeo težu povredu, da ga očekuje duža pauza i da bi crveno-beli ponovo mogli da ''izađu na tržište''.

Međutim, stvari nisu tako crne kako su izgledale. Prema saznanjima Sportala, on je povredio list, a povreda je lakše prirode. Van terena će biti najmanje nedelju dana.

Tako da će izgleda vrlo brzo da se vrati obavezama, a fanovi crveno-belih ostaju da se nadaju da će ove sezone mnogo više provesti na terenu nego rpethodne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DAN KOJI JE ZAUVEK PROMENIO ŽIVOT OMRIJA GLAZERA: Supruga mu je danas uputila poruku o kojoj se priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 09:47

Bitan datum...Otkako se pojavila informacija da će Omri Glazer na golu Crvene zvezde zameniti Milana Borjana, reprezentativac Izraela je neprestano pod budnim okom celokupne srpske sportske javnosti...Dobrim odbranama na golu šampiona Srbije pokazao da je da je Barak Bahar znao šta radi kada je zahtevao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.