DAN KOJI JE ZAUVEK PROMENIO ŽIVOT OMRIJA GLAZERA: Supruga mu je danas uputila poruku o kojoj se priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 09:47

DAN KOJI JE ZAUVEK PROMENIO ŽIVOT OMRIJA GLAZERA: Supruga mu je danas uputila poruku o kojoj se priča

Bitan datum.

Otkako se pojavila informacija da će Omri Glazer na golu Crvene zvezde zameniti Milana Borjana, reprezentativac Izraela je neprestano pod budnim okom celokupne srpske sportske javnosti.

Dobrim odbranama na golu šampiona Srbije pokazao da je da je Barak Bahar znao šta radi kada je zahtevao od uprave crveno-belih da upravo Glazer stigne na Marakanu.

Ako je suditi po onome što pokazuje na terenu može se zaključiti da lako i brzo uklopio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ceo koncept rada ali i da se privikao na način života u Beogradu.

A kada se stadionski reflektori ugase, Omri Glazer je porodičan čovek koji svaki slobodan trenutak koristi da provede sa suprugom Širom koja je uz njega od prvog dana boravka u prestonici Srbije.

Iako se svojski trudi da privatan života sačuva daleko od očiju javnosti danas je za porodicu Glazer veliki i veoma poseban dan.

Naime, pre devet godina na današnji dan Omri i Šira započeli su svoju ljubavnu priču, na današnji dan život im se zauvek promenio. Posle nekoliko godina zabavljanja svoju ljubav krunisali su brakom, a njihovi osmesi na svakoj zajedničkoj slici jasni su svedoci da su i posle skoro decenije ljubavi emocije između njih izuzetno jake.

A post shared by SHIRA GLAZER MORAG (@shiramorag)

A atraktivna Šira suprugu je godišnjicu čestitala emotivnom porukom i sa nekoliko zajedničkih fotografija, a ne sumnjamo da će oni ovaj dan, njihov dan obeležiti onako kako budu želeli i daleko od znatiželjnih pogleda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.