SVE JE OTVORENO: Hamšiku nije svejedno pred meč sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE OTVORENO: Hamšiku nije svejedno pred meč sa Zvezdom

Slovak oprezan.

Kapiten fudbalera Napolija Marek Hamšik izjavio je da je utakmica protiv Crvene zvezde u 5. kolu Lige šampiona odlučujuća za prolaz u osminu finala iz C grupe. Slovački fudbaler, koji je protiv Pari Sen Žermena (1:1) sa 512 utakmica postavio novi rekord Napolija, nakon što je prethodno postao i najbolji strelac u istoriji kluba, kaže da je Zvezda zakomplikovala situaciju u C grupi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sve je otvoreno. Samo dva boda deli sve timove u grupi. Sledeća utakmica protiv Crvene zvezde je ključna - rekao je Hamšik za sajt UEFA.

Fudbaleri Napolija i Crvene zvezde 28. novembra igraju na San Paolu, a istog dana u Parizu gostuje Liverpul.

Liverpul je prvi u grupi sa šest bodova, po pet imaju PSŽ i Napoli, a Crvena zvezda četiri.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamšik misli na Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018

Kapiten vicešampiona Italije već razmišlja o duelu sa Crvenom zvezdom zakazanom za kraj meseca...Odlučujuće bitke u grupnoj fazi Lige šampiona zakazane su za kraj novembra i početak decembra, ali kapiten Napolija Marek Hamšik već sada razmišlja o duelu sa Crvenom zvezdom...Zvezda je pobedom...

Nastavak na Sportske.net...

DO PROLEĆA JOŠ ČETIRI BODA: Zvezdina grupa u Ligi šampiona postala najneizvesnija

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018, 09:17

Osam osvojenih poena garantuje bar treće mesto u grupi. Ključna nam je sledeća utakmica sa Zvezdom - rekao je Hamšik DANI iz snova i dani velikog slavlja koje je omogućio Milan Pavkov su završeni, ali posle senzacije protiv Liverpula, navijači Crvene zvezde su, gledajući...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.