DO PROLEĆA JOŠ ČETIRI BODA: Zvezdina grupa u Ligi šampiona postala najneizvesnija

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO PROLEĆA JOŠ ČETIRI BODA: Zvezdina grupa u Ligi šampiona postala najneizvesnija

Osam osvojenih poena garantuje bar treće mesto u grupi. Ključna nam je sledeća utakmica sa Zvezdom - rekao je Hamšik DANI iz snova i dani velikog slavlja koje je omogućio Milan Pavkov su završeni, ali posle senzacije protiv Liverpula, navijači Crvene zvezde su, gledajući u tabelu grupe C i raspored do kraja, počeli s pravom da maštaju o novom proleću u Evropi. Realno, male su šanse, ali četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << boda iz preostale dve utakmice garantuju bar treće mesto! Elem, grupa C je potvrdila naziv "grupa smrti", peto kolo može, ali i ne mora da bude ključno. - Da bismo prošli dalje, ključna nam je sledeća utakmica protiv Crvene zvezde. Sada svaka ekipa ima šansu da se probije u naredni krug takmičenja - upozorio je kapiten Napolija Marek Hamšik.PROČITAJTE JOŠ: RAME UZ RAME SA KEJNOM I RONALDOM: Pavkov u užem izboru za najboljeg igrača i gol kola u LŠ Za Napoli i Zvezdu duel na legendarnom "San Paolu" 28. novembra je izuzetno važan. Bod bi crveno-bele ostavio u trci, a tri bi im možda i garantovala treće mesto jer Italijani u poslednjem kolu gostuju u Liverpulu. Poraz Zvezde bi, u zavisnosti od ishoda duela PSŽ - Liverpul, ostavio promile šanse da se ponovi prošla sezona i dočekaju evropski mečevi u Evropi. U odnosu na rivale Zvezdi naruku ne idu ni propozicije. U slučaju istog broja bodova, međusobni skor odlučuje ko će sledeću rundu. Zvezda je lošija od Liverpula, a predstoji joj nemoguća misija protiv PSŽ u revanšu s obzirom na 1:6 u Parizu. Znači, crveno-belima ključ prolaza drži meč protiv Napolija.PROČITAJTE JOŠ: ŠUTIRAO U TARABE, IZBUŠIO LIVERPUL: Reporteri “Novosti” u rodnom mestu junaka Zvezde Milana Pavkova Zvezdi ostaje da mašta o proleću. Pobeda nad Liverpulom pokazala joj je pravac u kome treba da odigra preostala dva meča. Igrati hrabro, energično, a mudro, koristeći najbolje od onoga što ima od arsenala i uz veliku dozu sreće i splet okolnosti - šampion Srbije možda dođe do istinskog čuda. Šta može, videće u Napulju, samo što sada u Liverpulu, Italiji i Parizu ne otpisuju tako lako momke trenera Vladana Milojevića...ODBRANA KOD KUĆE KAO STENA"MARAKANA" je postala neosvojiva tvrđava i u Evropi. Arsenal je u novembru 2017. godine poslednji pobedio 1:0 golom Olivija Žirua.Od tada do danas, Zvezda je pobedila Keln (1:0), Spartaks (2:0), Suduvu (3:0) i Liverpul (2:0), a remizirala sa CSKA (0:0), Trnavom (1:1), Salcburgom (0:0) i Napolijem (0:0), primivši samo jedan gol pred svojim navijačima u Evropi ove sezone. Impresivno.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Da li se ovo realno dešava? Pavkov je heroj Napulja, da im ne presedne?

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018

Napolitanci slave Milana Pavkova, njemu se to čini čudno, objasnio im je da ne uzimaju stvari zdravo za gotovo....Milanu Pavkovu se posle Liverpula okrenuo život, u italijanskim medijima je heroj, kažu da je idol u Napulju....."Drago mi je što čujem tako nešto, mada je čudno. Ovo je moj san,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.