SVE JE BILO NAŠOM ZASLUGOM: Luka Mitrović se oglasio nakon poraza od Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 00:20

"SVE JE BILO NAŠOM ZASLUGOM": Luka Mitrović se oglasio nakon poraza od Barselone

Dominacija Katalonaca u "Areni"...

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na svom terenu od Barselone sa 76:85 (17:18, 15:27, 19:19, 25:21) u 25. kolu Evrolige. Nakon meča se oglasio i košarkaš crveno-belih Luka Mitrović.

- Kontrolisali su nas skoro od starta. Sve je to bilo našom zaslugom. Imali smo par nekih pokušaja gde smo pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se vratimo, ali nam nije uspelo - istakao je Mitrović i dodao:

- Evidentno je danismo imali energiju koja je potrebna da bi se savladala ekipa Barselone. Kada se sagleda i atmosfera, sve bi trebalo da bude potpuno drugačije. Oni su jedan kvalitetan tim, iskusan, jedan od najjačih u Evropi, to su i pokazali večeras. Ja se osećam sve bolje i bolje, nije zgodno kada se igrači napli u ovakvoj situaciji kao ja. Situacija je takva, kakva je, pokušavam da se vratim i trudim se.

Prokomentarisao je Mitrović i poziciju Zvezde na tabeli.

- Nije da smo u nekoj zavidnoj poziciji. Ne zavisi sve od nas, ali ćemo se boriti do kraja. Nadam se da će to doneti neki rezultat - zaključio je Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.