ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Zvezda naciljala zvezdu Makabija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 08:40

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Zvezda naciljala zvezdu Makabija (FOTO)

Veliko interesovanje.

Odlaskom Bena Bentila i Hasana Martina, a najverovatnije i Filipa Petruševa, Crvena zvezda je prilično oslabljena na pozcijama četiri i pet. I zato je zadatak crveno-belih da potraže rešenje u prelaznom roku upravo na ovim pozicija.

Kako se seznaje na meti Crvene zvezde je Aleks Pojtres iz Makabija. Nekadašnji NBA igrač  nalazi na raskrsnici. Naime, Makabi još uvek čeka sa ponudom kada je reč o produženju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovora, a prema pisanju pouzdanih medija iz Izraela, šampion će morati da požuri, jer crveno-beli su izuzetno zanteresovana za nekadašnjeg studenta Univerziteta Kentaki. Pored toga, Makabi je već angažovao Djemsa Veba, pa nastoji da ne gomila igrače na sličnim pozicijama.

⚠️ @Aralos10 de @WallaSport parle d'un intérêt de Zvezda pour Alex Poythress (7.8pts, 3.6reb, 7.4 d'éval)

Le Maccabi essaye toujours de faire venir Matt Costello mais Baskonia ne veut pas le lâcher pour l'instant

Le club s'est aussi séparé de Suleiman Braimoh pic.twitter.com/iFI1lgkw7w

— The Upset Media (@TheUpset_media) July 5, 2023

On je stigao u Makabi 2022. godine, ugovor mu je istekao, a Makabi prema navodima izraelskih medija traži drugu, kvalitetniju opciju, a kao ozbiljan kandidat za ovog košarkaša pominje se beogradska Crvena zvezda.

Iako nije draftovan Pojters je u NBA igrao tri sezone za Filadelfiju, Indijanu i Atlantu. Posle kratke epizode u Kini, stigao je 2019. godine u Galatasaraj, prove dve godine u Zenitu, a prošle sezone je igrao za Makabi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.