SUPERLIGA U MALOM: Muslin okupio igrače u Staroj Pazovi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA U MALOM: Muslin okupio igrače u Staroj Pazovi (FOTO)

Reprezentacija sačinjena od fudbalera Superlige se okupila u Kući fudbala.
Slavoljub Muslin je odabrao najbolje iz domaćeg prvenstva koji će se 29. januara naći u San Dijegu, oni su se isključili sa priprema svojih klubova i došli u Staru Pazovu kako bi se eventualno nametnuli selektoru za poziv i u A selekciju.
FOTO: STARSPORT Na spisku nekadašnjeg šefa struke su se našli: Filip Manojlović ( >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda) i Ognjen Čančarević (Radnik, Surdulica), igrači Nikola Maraš (Rad), Lazar Jovanović (Borac Čačak), Vladimir Kovačević (Vojvodina), Nemanja Ćalasan (Spartak), Marko Klisura (Bačka), Nikola Ćirković (Voždovac), Nemanja Miletić (Partizan), Marko Jevtović (Partizan), Stefan Panić (Metalac), Jovan Đokić (Javor), Marko Gobeljić (Napredak), Aleksandar Paločević (Vojvodina), Enver Alivodić (Novi Pazar), Srđan Plavšić (Crvena zvezda), Marko Mrkić (Radnički, Niš) i Saša Jovanović (Mladost, Lučani).
Srpski fudbaleri će odraditi nekoliko treninga u Sportskom centru FSS kako bi što spremniji izašli pred igrače američkog prvenstva koji će nastupati u punom sastavu.
The post SUPERLIGA U MALOM: Muslin okupio igrače u Staroj Pazovi (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muslin okupio reprezentativce i stao u odbranu Lalatovića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017

Fudbalska reprezentacija Srbije koju čine igrači iz Superlige počela je pripreme za prijateljski meč sa SAD koji se igra 29. januara u San Dijegu. Dočekao je selektor Slavoljub Muslin, zajedno sa svojim saradnicima, one koji će nas predstavljati u Americi, a u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.