SUPERLIGA SRBIJE: Bez golova u Gornjem Milanovcu

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Bez golova u Gornjem Milanovcu

U prvom meču 12. kola Superlige Srbije, Metalac i Javor su u Gornjem Milanovcu odigrali utakmicu bez golova.

Bio je to duel dve ekipe koje tradicionalno igraju mečeve bez previše golova. Javor je u Gornji Milanovac došao kao blagi favorit zbog druge pozicije koju dugo vremena zauzima na tabeli. Ipak, taj epitet nisu opravdali, s obzirom da Metalac nije tek tako želeo da se preda.
Najbolju priliku Javor je imao u 38. minutu kada je Docić uspeo da savlada golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Belića, ali ne i kompletnu odbranu, pošto je jedan igrač Metalca uspeo da izbije loptu pre nego što je ona ušla u mrežu.
Svoju ‘meč-loptu’ Metalac je imao pet minuta pre kraja, kada je Merdović šutirao, a golman Ivanjičana Đokatović na izvrstan način spasio bod svom timu.
Može se reći da je Javor nastavio uspešan niz bez poraza. I dalje je na drugom mestu iza Crvene zvezde sa 22 osvojena boda, dok Metalac sada ima 14 bodova i nalazi se na devetom mestu Superlige Srbije.
Za dve nedelje, u sledećem kolu, Javor dočekuje Mladost iz Lučana, dok će Metalac gostovati Borcu u Čačku.

Superliga Srbije, 12. kolo:
petak, 2. oktobar
Metalac – Javor 0:0
subota, 2. oktobar
15.00 Novi Pazar – Radnički Niš
15.00 Rad – Borac
15.00 Spartak – Crvena zvezda
15.00 Vojvodina – OFK Beograd
19.00 Jagodina – Voždovac
19.00 Mladost L. – Radnik S.
ponedeljak, 5. oktobar
19.00 Partizan – Čukarički


 
The post SUPERLIGA SRBIJE: Bez golova u Gornjem Milanovcu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Metalac i Javor podelili bodove, falili samo golovi

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2015

Ivanjičani odoleli kraj Despotovice zahvaljujući sjajnom golamnu Đogatoviću, pa su bar do sutra zadržali drugu poziciju na tabeli..Metalac i Javor remizirali su bez golova (0:0) u zanimljivom meču 12. kola Superlige. Utakmicu u Gornjem Milanovcu pratilo je oko 2.000 gledalaca na stadionu kraj Despotovice,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.