STIŽU MILIONI: Rusi ulažu dodatni novac u Crvenu zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽU MILIONI: Rusi ulažu dodatni novac u Crvenu zvezdu

Ugovor Crvene zvezde sa generalnim sponzorom, ruskom kompanijom Gasprom, ističe u junu naredne godine, ali navijači kluba sa Marakane nemaju razloga za brigu pošto stižu dobre vesti.
FOTO: STARSPORT Naime, kako prenosi dnevni list Blic Gasprom je spreman da obnovi saradnju sa Crvenom zvezdom i to tako što će biti potpisan novi petogodišnji ugovor vredan čak 27,5 miliona evra.
Prema pisanju ovog lista pregovori su u završnoj fazi i očekuje se da uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bude potpisan novi ugovor po kojem će crveno-beli dobijati više novca u odnosu na prethodni pošto je do sada u prethodne dve godine ruska kompanija uplaćivala na račun kluba po četiri miliona iako je ugovorom bila dogovorena suma od dva i po miliona.
Iz kompanije Gasprom su naglasili da će biti samo sponzor Crvenoj zvezdi i da ih ne interesuje privatizacija kluba, kada jednog dana i to pitanje konačno stigne na red.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OBRT: Zvezdin defanzivac ipak spreman da ostane na Marakani

Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2014, 09:50

Štoper Crvene zvezde, Savo Pavićević, za koga se nedavno saznalo da se nalazi na pragu odlaska sa Marakane, izjavio je da je spreman da ostane u taboru srpskog šampiona.. FOTO:STARSPORT Naime, kako se saznalo, Pavićević, koji će na leto ostati bez ugovora, ima ponude iz inostranih klubova, preciznije:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.