STANKOVIĆ PRED GENT: Ne znam da li ću sedeti na klupi, ja mogu da budem i kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 16:24

STANKOVIĆ PRED GENT: Ne znam da li ću sedeti na klupi, ja mogu da budem i kod kuće

Meč je na programu u četvrtak od 21 čas.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Gent u trećem kolu L grupe Lige Evrope u nadi d aće zabeležiti drugi vezani trijumf u prestižnom takmičenju.

Mančester Junajted je nepredvidiv ove sezone, ali večeras (18.55) na gostovanju Bašakšehiru ne bi smeo da ima većih problema jer su Turke lako savladali i PSŽ i Lajpcig. Kvota na dvojku u Istanbulu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bašakšehir - Mančester Junajted.

Trener crveno-belih Dejan Stanković veruje da će njegova ekipa opravdati očekivanja navijača Crvene zvezde.

- Imali smo lepu utakmicu protiv Libereca i onda uvertiru u Surdulici. Momci su spremni. Nećemo rizikovati oko zdravlja igrača, Velja je prethodnih dana bio pod temperaturom i antibioticima i trudićemo se da ga "dovedemo" makar do klupe. Što se tiče Rodića, čeka nas još mnogo utakmica do sredine decembra.on je pod upitnikom - istakao je Stanković.

Zvezdin trener je protiv Libereca sedeo na tribinama zbog crvenog kartona protiv Hodfenhajma. Još ne zna da li će moći da bude na klupi u duelu sa belgijskim klubom.

-  Nije stiglo ništa iz UEFA, ja sam i sa tribina bio uz igrače, već su neke stvari dogovorene sa igračima, Voleo bih da sedim na klupi, ali još ništa nije stiglo i time se vodimo. Ja mogu da budem i kod kuće, nemam problema sa tim, možemo da gledamo kući uz koka kolu i picu, ne pravi to razliku, verujem u momke.

Gent će zbog korona virusa biti oslabljen u Beogradu.

- Nama ne menja ništa što imaju problema sa igračkim kadrom, oni moraju da menjaju, ne precenjujemo sebe, ali i ne potcenjujemo druge, najvažniji je pristup. Ne znam koga će staviti na gol, da li mladog i kladiti se na njega ili iskusnog koji je došao pre par dana, to ne menja ništa – jasan je Stanković.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković potvrdio, dve dileme oko sastava, hoće li rizikovati?

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2020

Postoji i treća dilema, vezana je za njega samog i situaciju oko kazne zbog isključenja protiv Hofenhajma...''Još jedna lepa utakmica, svesni smo šta može da nam donese. Napravili smo lepu uvertiru pre sedam dana i spremno dočekujemo ovaj meč'', počeo je trener Crvene zvezde Dejan Stanković...

Nastavak na Sportske.net...

Stanković: Ovo može da bude istorijska utakmica, Jaremčuk je zdrav kao Levandovski

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2020

"Biće totalno drugačija utakmica od Libereca. Fizički je Liberec jači, tehnički je Gent kvalitetniji", poručuje mladi strateg..Petica u mreži Slovana iz Libereca odzvanja i dalje u ušima navijača Crvene zvezde. I tako će biti do sutra, nešto pre 21 čas, kada će italijanski arbitar Majkl...

Nastavak na MozzartSport.com...

Poraz Mančester junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2020

U trećem kolu Lige šampiona Bašakšehir je večeras u Istanbulu pobedio Mančester junated sa 2:1 (2:1), dok su Zenit u Lacio u Sankt Peterburgu igrali nerešeno 1:1 (1:0)...Prvak Turske je priredio iznenađenje i Junajted je posle dve pobede na startu elitnog takmičenja doživeo prvi poraz...Domaćini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.