Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ČEKA ZVEZDU: Dosta iskusnih i poznatih imena u Sparti, brz povratak Atomskog u Beograd

Žreb je odlučio da ukoliko crveno-beli poraze Kazahstance, igraju protiv Čeha.

Sparta Prag će biti naredni rival Crvene zvezde ako eliminiše Irtiš.
Uzeći u obzir da je crveno-belima mogao još da zapadne Everton ili Gent, dobro je prošao viceprvak Srbije. Ipak, uz malo sreće, Zvezda je mogla na megdan i sa Apolonom ili Zarijom, daleko slabijim protivnicima, ali šta je tu je.
Vicešampion naše zemlje će u prvoj utakmici, 27. jula, biti domaćin protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << češkog predstavnika koji će u Beograd sasvim sigurno stići željan pobede. Srđan Plavšić se danas ispostavio kao još veće pojačanje jer će u njemu verovatno stručni štab Sparte pokušati da ima insajdera o situaciji iz Ljutice Bogdana.
Češki tim predvodi čovek koji je već dolazio zbog Lige Evrope u Beograd, Andrea Stramaćoni koji je tada predvodio Inter koji je u grupnoj fazi igrao protiv Partizana. Dosta poznatih i iskusnih igrača je okupljeno u njegovom timu, čuveni napadač Mark Janko je tu, štoper Mihal Kadlec, Izraelac Tal Beh Haim, čuveni Tomaš Rosicki, ali i kapiten tima i poznati golgeter, 35-godišnji David Lafata.
Praški tim čine i dva srpska fudbalera, pomenuti Srđan Plavšić koji je na dve pripremne utakmice jednom bio strelac, kao i Vukadin Vukadinović koji je takođe ovog leta stigao u Spartu.
Sparta je prošle godine bila treći tim u češkom prvenstvu, radi se o klubu sa tradicijom od 123 godina, a igra na ‘Đenerali areni’ koja prima nešto manje od 20.000 gledalaca.
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

The post ŠTA ČEKA ZVEZDU: Dosta iskusnih i poznatih imena u Sparti, brz povratak Atomskog u Beograd appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ako prođe Irtiš, Zvezdu čeka pakleni tim Sparte, koji zna kako se igra u Evropi!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2017

Ukoliko izbaci Irtiš iz Pavlodara, crveno-beli će se sastati sa Spartom iz Praga, koja je bila među težim rivalima u suženoj grupi, može se reći da je jedino Everton bio teži rival od Čeha. Češki klub ima veliku istoriju u evropskim takmičenjima, godinama unazad su redovni učesnici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.