Zvezda između pakla i raja: Od Evertona do Apolona

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda između pakla i raja: Od Evertona do Apolona

Težak posao za crveno-bele

UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala Crvene zvezde u trećem kolu Lige Evrope, a to su Gent, Sparta, Everton, Astra (ukoliko izbaci Ziru), Maritimo i Apolon (ukoliko eliminiše Zariju).

Srpski vicešampion se nalazi između pakla i raja, najteži posao će svakako imati sa skupocenim i vrlo ambicioznim Evertonom, mnogo problema bi bilo sa Gentom, Spartom i Astrom, dok bi poželjni protivnici bili Maritimo i Apolon. Naravno, Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvo mora da eliminiše Irtiš narednog četvrtka.

Izabranici Vladana Milojevića mogu da budu zadovoljni pošto su izbegli gigante kao što su Milan, PSV, Fenerbahče, Zenit...

Crveno-beli se nalaze u četvrtoj grupi na žrebu koji počinje u 13 časova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sužen izbor za Zvezdu - Osim Evertona, ostali i nisu tako loši!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2017

UEFA suzila izbor i za žreb za Ligu Evrope...Partizan je dobio svoje potencijalne rivale, ali i Crvena zvezda u Ligi Evrope...UEFA je napravila podgrupe dva sata uoči žreba, a najzvučniji rival svakako je engleski Everton...Tu je po koeficijentu jak belgijski Gent, dok su među poželjnijim rivalima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.