Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPISAK Zvezda odabrala za Švajcarce

Još korak deli fudbalere Crvene zvezde do drugog uzastopnog učešća u Ligi šampiona. Na putu crveno-belima stoji Jang Bojs. Srpski šampion predao je u UEFA spisak sa 23 igrača na koje Vladan Milojević računa za dvomeč sa najboljim švajcarskim timom.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojsa je 4.45. Meč se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u sredu od 21 čas.
Konačno, prvi put u mečevima u Evropi ovog leta konkurisaće Tomane, pojačanje iz Tondele. On se povredio na startu u prijateljskom meču, odigrao je duel prošlog kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana i mogao bi da bude džoker naredne srede u Bernu.
U odnosu na dvomeč sa Kopenhagenom, sa liste licenciranih igrača su otpali Milan Gajić i Milan Jevtović. Klub iz Ljutice Bogdana ima pravo da licencira još jednog igrača 48 sati pred početak prvog meča u Bernu. Crveno-beli se nadaju Argentincu Mateu Garsiji iz Las Palmasa, ali za njega je zainteresovan i Olimpijakos.
Podsetimo, u sredu od 21 čas u Bernu u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona za Zvezdu neće igrati suspendovani Nemanja Milunović i Dušan Jovančić. Na karton od suspenzije su i El Fardu Ben, Milan Borjan, Milan Rodić i Marko Marin.
Na spisku su za dvomeč sa Jang Bojsom su:
GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković.
DEFANZIVICI: Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Srđan Babić, Filip Stojković.
VEZISTI: Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Simić.
NAPADAČI: Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Tomane, Milan Pavkov, El Fardu Ben.

The post SPISAK Zvezda odabrala za Švajcarce appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ IZNENADIO SPISKOM IGRAČA ZA JANG BOJS: Evo koga je trener Crvene zvezde precrtao za duele sa Švajcarcima! Napad na Ligu šampiona sa još jednim pojačanjem

Izvor: Kurir, 16.Avg.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odredio je spisak fudbalera na koje računa za dvomeč sa Jang bojsom.

Nastavak na Kurir...

LIGA 1 Rapsodija Liona, šestica u mreži Anžea

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019

Ovog leta je Lion ostao bez nekoliko važnih igrača, ali fabrika talenata sa Žerlana je nepresušna. Fantastičan učinak francuskog učesnika u Lige šampiona na startu Lige 1. Posle pobede u Monte Karlu sa 3:0, Lion je na svom terenu razbio Anže – 6:0 u prvom meču drugog kola šampionata “trikolora”.. Kvota...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.