Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPARTA VEĆ KRENULA U OFANZIVU: Česi uzimaju Zvezdi jednog od najboljih igrača?

Hoće li se ovim šokantnim transferom podići velika prašina uoči eventualnih duela između Crvene zvezde i praške Sparte?

Sparta Prag i Crvena zvezda već su pokazali da imaju dobru saradnju transferom Srđana Plavšića u glavni grad Češke, a nakon današnjeg spajanja žrebom u Nionu, mogli bi još jednom da sarađuju, s tim što bi to ovog puta imalo daleko veći odjek.
Naime, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << propalih pregovora oko transfera u Tursku, u Crvenu zvezdu je stigla ponuda iz Sparte za visokog vezistu iz Holandije, Mičela Donalda.
Problem bi mogao da napravi eventualni okršaj Crvene zvezde i Sparte, naravno, ukoliko crveno-beli eliminišu Irtiš iz Pavlodara u revanšu sledećeg četvrtka.
Radi se o transferu vrednom 600.000 evra, prenosi ‘Mocart’. Za toliko je Zvezda spremna da pusti vezistu, ali je pitanje da li će to učiniti Sparti, jer bi loš posao bio pojačavati rivala na putu ka Ligi Evrope.
Sparta se ovog leta izuzetno pojačala, osim dolaska trenera Andree Stramaćionija, Pražane su pojačali i našim Srđanom Plavšićem, Markom Jankom, Talom Ben Haimom, Lukašom Štetinom i danas štoperom Semihom Kajom iz Galatasaraja.
Razlog zašto Zvezdi odgovara da proda Donalda je taj što je ovo njegova poslednja godina ugovora i cena mu je zbog toga sve manja, a za šest meseci bila bi još niža.
U svakom slučaju, dok čekamo rasplet, nema sumnje da bi ovaj transfer podigao veliku prašinu uoči eventualnih okršaka 27. jula i 4. avgusta.
The post SPARTA VEĆ KRENULA U OFANZIVU: Česi uzimaju Zvezdi jednog od najboljih igrača? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.