Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 13:18

ŠPANIJA, ITALIJA, NEMAČKA: Zvezda odavno nije imala ovoliko PONUDA za jednog fudbalera

Veliko interesovanje.

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović interesantan je klubovima iz Španije, Italije i Nemačke, saznaje ,,Maxbet sport“.

Zvezdin talentovani vezista je, kako je još zimus navedeno od strane kluba, među onim mladim igračima koji će izvesno napustiti stadion ,,Rajko Mitić“ zarad finansijske dobrobiti šampiona Srbije. Spominjao se Olimpijakos kao jedan od najkonkretnijih timova koji bi ga voleli u svojim redovima, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isplivavaju i drugi.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Prema saznanjima ,,Maxbet sporta“, Petrovića prate klubovi iz Španije, Italije i Nemačke, ali nije precizirano o kojim se timovima radi, osim da bi ponuda mogla da usledi nakon 20. jula.

Petrović je stigao iz Rada, kojem pripada dvadeset odsto od prodaje u inostranstvo, tako da i ,,građevinari” sa pažnjom prate dešavanja na našem najvećem stadionu. U svim takmičenjima Petrović je prosle sezone odigrao ukupno 27 mečeva, postigao jedan pogodak i imao jednu asistenciju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Traže ga Arsenal i Junajted, on ipak ostaje u Nemačkoj!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020

Jasan je razlog...Kako je potvrdio i sportski direktor Borusije Menhengladbah Maks Eberl, Denis Zakarija neće menjati sredinu ovog leta...Sjajni vezista je privukao pažnju velikog broja klubova, interesovanje za njegove usluge pokazali su Arsenal i Mančester junajted, činilo se da će ga Gladbah...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.