ŠOK! DŽIP KOJI JE JUTROS EKSPLODIRAO KOD MARAKANE PRIPADA DEČKU VODITELJKE ZADRUGE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! DŽIP KOJI JE JUTROS EKSPLODIRAO KOD MARAKANE PRIPADA DEČKU VODITELJKE "ZADRUGE"?!

Džip je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u blizini stadiona Crvene zvezde

Jutros oko 8:30 sati kod stadiona Crvene zvezde eksplodirao je džip koji je koristio Jovica Aleksić dečko Dušice Jakovljević, voditeljke Zadruge na TV Pink.

Pročitajte i:

, a nakon eksplozije je potpuno izgoreo. Prema prvim indormacijama, na sreću, nema povređenih. U Hitnoj pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu da su pomoć ukazali samo jednoj ženi i to zbog pretrpljenog šoka.

Dušicin dečko Jovica, kako saznajemo, nije bio u Srbiji u trenutku eksplozije, a voditeljka je, kažu njoj bliski ljudi, vidno potresena zbog ovog incidenta.

Dušica ima dvoje dece, a Jovica još dvoje, ali niko od njih nije bio blizu automobila u vreme eksplozije, jer su svi, na sreću, spavali.

Inače. kako saznajemo, Jovica Aleksić je kum ubijenog Dragoja Trišića, koji je izrešetan u martu u Trgovačkoj ulici u Žarkovu i bio je blizak s krimi klanom s Banovog brda.

Voditeljka je nedavno gostovala u emisiji "Rada sam" kod koleginice Rade Radenović gde je otkrila šta ju je sačekalo nakon jedne emisije koju je vodila u Zadruzi.

- Ja ću reći da mi je posle jedne emisije na automobilu neko... Neko, ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krilo mog automobila. Opet mi je neko par dana kasnije isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlo predaleko u tom smislu - rekla je Dušica tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirao džip voditeljke rijalitija Zadruga!

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2018

Jutros oko osam i trideset eksplodirao je džip voditeljke rijalitija Zadruga, Dušice Jakovljević! Ona ima dvoje dece, a njen dečko još dvoje, ali niko od njih na sreću, nije bio blizu automobila u vreme eksplozije...Jutros oko 8:30, kod stadiona Crvene zvezde eksplodirao je džip čiji je vlasnik...

Nastavak na Svet plus...

"EKSPLOZIJA ME BACILA, LETELA SAM DVA METRA" Komšije voditeljke Dušice Jakovljević u šoku nakon incidenta

Izvor: Blic, 01.Sep.2018

"Od siline eksplozije sam bačena i letela sam dva metra", ispričala je za "Blic" jedna od preplašenih komšinica voditeljke TV Pink Dušice Jakovljević, uspred čijeg stana kod stadiona Crvene Zvezde je jutros eksplodirao džip koji su vozili voditeljka i njen dečko Jovica Aleksić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.