DUŠICA JAKOVLjEVIĆ POSLE EKSPLOZIJE: Mnogo mi je teško, ne znam šta se dešava

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠICA JAKOVLjEVIĆ POSLE EKSPLOZIJE: Mnogo mi je teško, ne znam šta se dešava

Dušica Jakovljević se oglasila posle eksplozije u kome je raznet džip koji je posednjih meseci vozila ona i njen dečko Jovica Aleksić. Dušica Jakovljević se oglasila posle eksplozije u kome je raznet džip koji je posednjih meseci vozila ona i njen dečko Jovica Aleksić.Šarmantna voditeljka je dobro, nije povređena, ali je šokirana zbog svega što joj se dogodilo .- Mnogo mi je teško. Ne mogu da pričam o ovome sad. Razumite me. Ne znam šta se dešava. - rekla nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Dušica. NOVOSTI SAZNAJU: Eksplodirao džip voditeljke Dušice Jakovljević u blizini stadiona Crvene zvezde! (FOTO) Dušicin dečko Jovica, sa kojim je u stabilnoj vezi već četiri godine, nije bio u Srbiji u trenutku eksplozije.Podsetimo, snažna eksplozija odjeknula je jutros oko 8.30 na području Autokomande, eksplodirao je automobil u Ljutice Bogdana u blizini stadiona Crvene zvezde kod vrtića "Duga".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Voditeljka Dušica Jakovljević nakon eksplozije policiji rekla da je DOBIJALA PRETNJE

Izvor: Blic, 01.Sep.2018

Voditeljka Dušica Jakovljević je, nakon što je bombom raznet džip koji je poslednjih meseci vozila, policiji ispričala da je u prethodnom periodu dobijala pretnje, ekskluzivno saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.