SLS: Crvena zvezda pobedila Javor, ali joj dobre vesti nisu stigle iz Niša (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Crvena zvezda pobedila Javor, ali joj dobre vesti nisu stigle iz Niša (VIDEO)

Crvena zvezda je kao gost u 36. kolu plej-ofa Superlige Srbije savladala Javor 3:0 (1:0), čime je ostala pred poslednjih 90 minuta u igri za titulu, ali sa minimalnim šansama.

Četa Boška Đurovskog je odradila šta je trebalo, zabeležila je tri boda na gostovanju u Ivanjici, ali joj iz Niša nisu stigle lepe vesti, jer je Partizan bio bolji od Radničkog. Tako Crvena zvezda ostaje sa tri boda manje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kolo pre kraja prvenstva i nadom da će Mladost iznenaditi ‘komšije’ u poslednjem kolu koje je na programu u nedelju, kada crveno-beli dočekuju Radnički.
U Ivanjici je prvi zapretio Javor, igrao se 13. minut kada je bivši fudbaler Partizana Eliomar probio po desnom boku, ali šutirao pored gola. Samo dva minuta kasnije prvi put je šutirala i Crvena zvezda, Kanga je centrirao, Milić šutirao glavom, ali bez problema za golamana domaćih Đogatović. Sjajnu šansu Crvena zvezda je imala u 21.minutu kada je Plavšić povukao kontru, dodao je do Kange na boku, ovaj ubacio oštru loptu u peterac, a Boaći zakasnio.
Crvena zvezda je ponovo zapretila u 26. minutu, Kanga je šutirao sa 16 metara, ali prelako za Đogatovića. Golman Javora je u 36. minutu loše intervenisao, krenuo je posle boksovanja da pokupi tu loptu, zaksanio je, Plavšić ga je lobovao, ali je Karišik sa linije skinuo loptu i sprečio gol. Ipak, u 38. minutu spasa nije bilo. Plavšić je uposlio Petkovića, ovaj je pokušao iz kaznenog prostora da loptu ubaci u peterac, Kornelijus je igrao rukom, a sudija Danilo Grujić je pokazao na penal. Argentinac je dobio drugi žuti karton, to jest crveni i domaćin je ostao sa igračem manje. Siguran sa ‘bele tačke’ bio je Kanga i Crvena zvezda je povela sa 1:0. Tako je ostalo do kraja prvog poluvrmena.

Kanga G. (Penalty) HD – Javor 0-1 FK Crvena… by football365life2
Crvena zvezda je drugo poluvreme otvorila veoma ofanzivno sa željom da što pre postigne drugi gol. Ipak, prvih 20 minuta nije bilo većih šansi, a onda je u 65. minutu Boaći ostavio loptu za Le Taleka, ali je Francuz izblokiran. Posle kornera Le Talek je šutirao glavom, ali je Đogatović bio na mestu. Zvezda je do drugog gola mogla u 69. minutu, Plavšić je sa strane ušao u kazneni šutirao, ali je lopta umesto u golu završila na stativi.
U 70. minutu Boško Đurovski je ispunio obećanje i u igru umesto Plavšića ubacio mladog napadača Vučićevića. Samo dva minuta kasnije Boaći je šutirao pravo u Đogatovića. Crvena zvezda je pobedu potvrdila u 77. minutu, Ristić je centrirao iz slobodnog udarca, a Donald je loptu glavom smestio u mrežu za – 0:2.

GOAL HD – Javor 0-2 FK Crvena zvezda 17.05.2017 by 87taras
Crveno-beli su meč završili sa tri napadača, pošto je pored Boaćija i Vučićevića u igru ušao i Vujaklija. U 86. minutu sviran je novi penal za Crvenu zvezdu, Kanga je centrirao, a Milanović je igrao rukom. Drugi penal je izveo Boaći i bio precizan za 3:0. To je bio i konačan ishod ovog meča.
 JAVOR – CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)
Kanga 38 pen, Donald 77, Boaći 87 pen
Stadion: Kraj Moravice
Gledalaca: 2000
Sudija: Danilo Grujić   
JAVOR (4-5-1): Đogatović – Terzić, Karišik, Kolaković, Amanović – Eliomar, Austin, Mitošević, Sević, Tripković – Milanović.
CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Plavšić (od 71. Vučićević), Kanga, Milić (od 55. Milića) – Boaći.


The post SLS: Crvena zvezda pobedila Javor, ali joj dobre vesti nisu stigle iz Niša (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda odradila svoje u Ivanjici!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2017

Crvena zvezda je uspela da pobedi Javor u Ivanjici rezultatom 0:3 golovima Kange i Boaćija iz penala i Mičela Donalda...Crvena zvezda je uspela da savlada Javor u Ivanjici rezultatom 0:3 (0:1), ali nisu se igrači Boška Đurovskog radovali ovoj pobedi zbog pobede Partizana u Nišu...Crvenoj zvezdi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.