SL: Poslednji meč prvog kola počinje minutom ćutanja

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Poslednji meč prvog kola počinje minutom ćutanja

Poslednja utakmica 1. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša počeće minutom ćutanja.

Poslednji meč prvog kola Super lige Srbije igra se od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a snage će odmeriti Crvena zvezda i Radnički iz Niša.

Meč je najavljen kao derbi prvog kola, a domaćin je zatražio da utakmica počne minutom ćutanja.

Minut ćutanja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti održan povodom smrti Predraga Cuneta Gojkovića koji je preminuo u nedelju.

Radi se o bardu jugoslovenske i srpske umetničke scene, pevaču koji je svojim glasom zavredio status legende, a pritom je bio i veliki navijač Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri gola za tri boda - Zvezda napravila dobru uvertiru za Spartu! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017

Vicešampion Srbije otvorio je domaće prvenstvo trijumfom nad ekipom Radničkog iz Niša u meču koji je predstavljao generalnu probu pred duel sa praškom Spartom...Nakon četiri takmičarska meča koje su fudbaleri Crvene zvezde odigrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope izabranici Vladana Milojevića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.