SL - Debakl Vojvodine u Kruševcu, bude se davljenici!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Debakl Vojvodine u Kruševcu, bude se ''davljenici''!

Kruševljani najubedljiviji ovog popodneva.

U senci utakmice na Banovom brdu, gde je Čukarički savladao Crvenu zvezdu sa 3:2, odigrane su još četiri utakmice 32. kola Superlige.

Napredak je bio ubedljiv u Kruševcu, pobedom rezultatom 5:0 nad Vojvodinom. Đorić je u sedmom minutu doneo prednost domaćina, a deset minuta kasnije Ivanović je povisio na 2:0.

Ilić je početkom drugog poluvremena postigao treći gol za domaće, a onda ponovo Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 4:0 u 73. minutu. Konačnih 5:0 postavio je Ndiaje u 86. minutu utakmice.

Nastavljena je i borba za opstanak u Super ligi.

Dinamo je sa 1:0 pobedio Voždovac, dok je Rad istim rezultatom bio bolji od Radnika. Bačka i Mačva igrali su nerešeno 2:2.

Zemun je poslednji na tabeli sa 11 bodova. Dva više ima Dinamo, a tri Rad. Bačka je sa 14 bodova na mestu koje obezbeđuje opstanak.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PLS: Žarkovo i Budućnost sigurni, Teleoptik pretreo debakl u Novom Pazaru

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2019, 18:02

Zaboravili su fudbaleri Žarkova poraz od Borac pre dva kola i nastavili da ređaju pobede vredne ostanka u drugoligaškom društvu. Posle trijumfa nad užičkom Slobodom, tim sa Čukarice savladao je Bečej minimalnim rezultatom i zadržao čelnu poziciju u grupi timova koji se bore za opstanak. Jedini...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.