SKANDAL U BERNU PR Zvezde na meti navijača Jang Bojsa

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BERNU PR Zvezde na meti navijača Jang Bojsa

Obično se o PR Crvene zvezde, Tatjani Tanji Šajković priča zbog lepote. Ovoga puta razlog je napad na zvanično lice crveno-belih! Naime, Šajkovićeva je doživela nesvakidašnju scenu na putu do miks zone, kada je posle meča krenula u susret fudbalerima srpskog šampiona, kako bi se domogla izjava.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,55 na igru 0-2 u meču Kopenhagen – Riga u plej-ofu za LE.
Na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << putu, neko od navijača Jang Bojsa gađao je prelepu Tanju punom flašom i pogodio je u ruku. O svemu su obavešteni čelnici UEFA, pa se očekuje da počinici budu uhvaćeni i kažnjeni.
Sećanja radi, Crvena zvezda je u sredu uveče odigrala nerešeno protiv Jang Bojsa u Bernu, 2:2. Revanš susret na programu je u utorak od 21 čas na stadionu “Rajko Mitić”.

The post SKANDAL U BERNU PR Zvezde na meti navijača Jang Bojsa appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Portparolka Crvene zvezde pogođena FLAŠOM!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019

Crveno-beli su ceo slučaj prijavili zvaničnicima UEFA na "Stadionu Švajcarska".../Od reportera MONDA iz Berna/..Portparolka FK Crvena zvezda, Tatjana Šajković, pogođena je sinoć punom flašom u ruku dok je iz novinarske lože išla ka "miks zoni"!..Taj put vodio je pored tribine sa navijačima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.