SJAJNI BOŽOVIĆ: Strateg Zvezde otkrio šta bi se desilo da su crveno-beli izgubili (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNI BOŽOVIĆ: Strateg Zvezde otkrio šta bi se desilo da su crveno-beli izgubili (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli su nakon sjajnog preokreta savladali Vojvodinu na ‘Karađorđu’.
Iako je imala zaostatak od dva gola, Crvena zvezda je slavila u Novom Sadu protiv Vojvodine.
Sve oči su bile usmerene ka Miodragu Božoviću koji je najavio da ukoliko Zvezda izgubi od ‘lala’, napušta kormilo ove ekipe.
– Ne znam što se to dogodilo u prvih devet minuta. Loše smo ušli u utakmicu i primili dva brza gola, praktično nismo ni došli sebi. Nakon toga smo i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vojvodina i mi imali po dve dobre šanse. U svlačionici sam rekao mojim igračima da moramo da damo gol i da ćemo pobediti, a to se i desilo, otpočeo je Grof.
Meleg i Puškarić su u razmaku od četiri minuta dvaput zatresli mrežu FIlipa Manojlovića na početku meča, tako da je tim crnogorskog stručnjaka pred sobom imao težak posao.
(Izvor: YouTube/ AM Video7S)
– Da, dobro smo odigrali drugo poluvreme, postigli tri gola i uspeli da stignemo do nove pobede u Superligi nakon velikog preokreta. Fudbal je zbog toga interesantan zbog toga što si u jednom trenutku na dnu, u drugom na vrhu.
Neizvežno pitanje za šefa struke aktuelnog šampiona je bilo i da li bi otišao iz Ljutice Bogdana da je Vojvodina trijumfovala:
– Ne, ne bih sigurno napustio Crvenu zvezdu, to je bio način da motivišem tim, da doprinesem malo boljoj igri, zaključio je Miodrag Božović.
FOTO: STARSPORT The post SJAJNI BOŽOVIĆ: Strateg Zvezde otkrio šta bi se desilo da su crveno-beli izgubili (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Tviteru crveno-bela žurka posle Vojvodine, a u njega se Delije kunu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2017

Crvena zvezda posle preokreta slavila protiv Novosađana sa 3:2...Crvena zvezda uspela je da savlada Vojvodinu u Novom Sadu sa 3:2 posle preokreta, pošto je na poluvremenu imala dva gola zaostatka. Beogradski crveno-beli su za osam minuta primili dva gola i tada se činilo da su Novosađani na dobrom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.