“SINE, VRATI NAM SE ŽIV I ZDRAV!” Ognjen Kuzmić se bori za život, porodica STREPI!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“SINE, VRATI NAM SE ŽIV I ZDRAV!” Ognjen Kuzmić se bori za život, porodica STREPI!

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Ognjen Kuzmić, košarkaš Crvene zvezde, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila posle povratka sa svadbe u Banjaluci, a njegova porodica i dalje iščekuje dobre vesti. Podsetimo, u nedelju je u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka – Prijedor, u Ramićima, došlo do saobraćajke u kojoj su se sudarila dva automobila. Od siline udarca “porše” u kojem je bio Kuzmić je očešao levu stranu BMW koji je udario >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u brdo pored puta i prevrnuo se. Auto je leteo 200 metara a teško je povređen Ognjen Kuzmić. On je zbog teških povreda glave i grudnog koša, polomljene su mu obe vilice, pa je hitno prebačen u Beograd, i to u stanju medicinski indukovane kome, zbog bolova koje su bili veoma snažni. Porodica i prijatelji su u šoku, svi se mole da se centar crveno-belih brzo oporavi. Baka Danica se nada lepim vestima: – Jako mi je žao zbog toga što se desilo. Ceo dan pričamo samo o tome i čekamo vesti da će naš Ognjen ipak biti dobro. Mnogo bih volela da ga sada čujem i da mu kažem: Sine, da nam se vratiš živi i zdrav – poručila je za Kurir Danica Kuzmić. More
The post “SINE, VRATI NAM SE ŽIV I ZDRAV!” Ognjen Kuzmić se bori za život, porodica STREPI! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Porsche,   BMW

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.