SINA PRATIM SA EMOCIJAMA: Francuski “Ekip” posvetio veliku pažnju legendarnom Dušanu Saviću

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINA PRATIM SA EMOCIJAMA: Francuski “Ekip” posvetio veliku pažnju legendarnom Dušanu Saviću

Nekada su bila potpuno drugačija vremena. Današnja Zvezda i današnji PSŽ ne mogu da se porede - kaže bivši as CRVENA zvezda će večeras odigrati svoj meč 2. kola Lige šampiona na "Parku prinčeva" protiv Parti Sen Žermena, a francuski novinari su se iz "milion" uglova na svoj način pripremali za ovaj duel. Najčitaniji sportski dnevnik "Ekip" je na čak dve strane posvetio veliki tekst nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde Dušanu Saviću, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ovog puta nije bio na utakmici, nego je meč pratio u Beogradu. Novinaru "Ekipa" su najzanimljiviji bili detalji o kapitenu sadašnje Zvezde Vujadinu Saviću, sinu mnogo poznatijeg Savića, ali i neke stvari iz francuske karijere 63-godišnjeg bivšeg asa koji je nosio od 1983. do 1989. godine dresove dva francuska kluba, Lila i Kana.PROČITAJTE JOŠ: FRANCUSKI MEDIJI: Zvezda je dotakla "ušatog", a katarska verzija PSŽ ni da dosanja više od četvrtfinala - Nekada su bila potpuno drugačija vremena. Današnja Zvezda i današnji Pari Sen Žermen ne mogu da se porede. Sa posebnom emocijom pratim utakmice svog kluba. U njemu igra moj sin, a posle punih 20 godina opet igramo Ligu šampiona. Velika je to radost za sve navijače Zvzede i za nas Saviće - pričao je kroz osmeh Dušan Savić. Setili su se francuski novinari i detalja od 12. juna 1979. godine kada je Zvezda golovima Savića i Kovačevića slavila sa 2:0 protiv PSŽ u prijateljskom meču.PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDAŠI U POTRAZI ZA KARTAMA U PARIZU: Pobedićemo 1:0, gol će dati Stojković - Zaista su to bila neka druga vremena. Danas je fudbal postao industrija i danas ga zaista igraju svi, ali je nekako najlakše onima koji su najbogatiji - zaključio je Savić. EMOTIVNO GLEDANjEPRIZNAO je Dušan Savić kako danas gleda utakmice Crvene zvezde.- Ponosan sam što sam nekada nosio kapitensku traku kluba u kojem je danas u istoj ulozi moj sin Vujadin. Malo ko zna kako danas, kao na trncima, na tribinama ili uz televizor, preživljavam svaki Zvezdin meč - kaže Savić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pogledajte ove brojke, zastrašujuća statistika PSŽ-a protiv Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 09:44

Posle svega, Zvezda je još i dobro prošla....Fudbaleri srpskog šampiona sinoć su se na surov način uverili koliko su mu najbolji evropski klubovi, poput PSŽ-a, zaista odmakli, tokom ove dve i po decenije koliko je Zvezda bila odsutna iz evropslke elite...Konačnih 6:1 čak i ne ilustruje potpuno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.