Pogledajte ove brojke, zastrašujuća statistika PSŽ-a protiv Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte ove brojke, zastrašujuća statistika PSŽ-a protiv Zvezde!

Posle svega, Zvezda je još i dobro prošla...

Fudbaleri srpskog šampiona sinoć su se na surov način uverili koliko su mu najbolji evropski klubovi, poput PSŽ-a, zaista odmakli, tokom ove dve i po decenije koliko je Zvezda bila odsutna iz evropslke elite.

Konačnih 6:1 čak i ne ilustruje potpuno sve ono što se dešavalo na terenu, golman Zvezde Milan Borjan sinoć je bio na pravoj vetrometini i zahvaljujući njegovim intervencijama poraz crveno-belih nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio još ubedljiviji.

To pokazuje i zvanična statistika koju možete videti na sajtu UEFA.

Njupečatljiviji je odnos šuteva na gol - Pari Sen Žermen je uputio čak 33 šuta ka golu Zvezde i postigao šest golova, a Zvezda je iz pet pokušaja jednom pogodila preko Marka Marina.

Od toga, PSŽ je imao 17 šuteva u okvir gola, Zvezda samo tri.

Kada je posed lopte u pitanju, obistinilo se, gotovo u procenat, ono što je trener PSŽ-a Tomas Tuhel i najavio dan pre utakmice. On je pominjao odnos 70:30, tokom prvog poluvremena bilo je 74:26, na kraju Zvezda je smanjila na 69:31.

A koliko pretrčani kilometri zapravo ne govore na pravi način o odnosu snaga na terenu, govori i podatak da obe ekipe imaju gotovo identičnu kilometražu, PSŽ 104.9, Zvezda 104.3 km.

S druge strane, odnos u broju pasova zastrašujući je u korist ''Svetaca'', 750:245, od toga osnos uspešnih pasova je 679:177...

Dakle, kao što reče Vladan Milojević posle meča, ostaje nada da će Zvezdini fudbaleri iz svega ovoga dosta toga naučiti i u narednom periodu pokušati bar deo da primene u svojoj igri, a kompletnu statistiku sa utakmice možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.