Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2024, 00:21

SFEROPULOS GOVORIO NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Grk imao da poruči jedno!

Lagana pobeda za tim iz Beograda.. Crvena zvezda je večeras u okviru regionalne ABA lige gostovala u Baru, ekipi Mornara. Bio je ovo duel ekipa koje se nalaze potpuno suprotno na tabeli, pa je sasvim logično bilo da su gosti poneli epitet favorita. Krajnji rezultat meča iznosio je 66:102 za crveno-bele. Nakon meča Joanis Sferopulos ... Read more
The post SFEROPULOS GOVORIO NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Grk imao da poruči jedno! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STANJE NA MARAKANI PRED DERBI NE OBEĆAVA: Jedan sigurno van stroja, a praktično crveno-beli mogu igrati bez cele startne odbrane!

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2024

Nije sjajno u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda u subotu igra večiti derbi, gde bi pobedom prestigla Partizan, i vratila se nakon više od šest meseci na poziciju glavnom favorita za trofej. Ipak, pobediti crno-bele u punom sastavu nije lako, a još je teže kada praktično tri igrača iz startne postave...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.