(SASTAVI) ZVEZDA U POHODU NA DUPLU KRUNU: Milojević dosta kombinovao za Napredak

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 18:22

(SASTAVI) ZVEZDA U POHODU NA DUPLU KRUNU: Milojević dosta kombinovao za Napredak

Meč počinje u 18:30.

Fudbaleri Crvene zvezde od 18:30 gostuju Napretku u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Crveno-beli su pobedom nad TSC-om u prvom kolu plej-ofa obezbedili šampionsku titulu i sada im je sva pažnja usmerena ka osvajanju i Kupa.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je istakao da prava na grešku nema.

- Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih... Imaju način igre koji im odgovara, dobri su u prekidu i koriste prostor, ako se loše stoji iza lopte. U prethodnom meču su iskoristili to što smo mnogo menjali, ne igrač za igrača, koliko se desi da u prekidima gde vam stoji najbolji skakač, usled promene u timu i želje za ubrzanjem, tu bude fudbaler koji nije dobar u skoku. Tu se onda javi problem, ali to je normalno i mora se kalkulisati. Bila je to situacija gde smo imali kontinuirane tri, četiri greške, loša postavka i reakcija, iz čega sledi kazna. Napredak može da bude neugodan, neće im faliti motiva, jer je kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve. Prava na grešku nemamo. Treba nam dobra igra i energija da bi prošli dalje - rekao je Milojević.

Sastavi su sledeći:

Napredak: Petrić - Jovanović, Đeković, Kerkez, Ljubomirac - Putinčanin, Vukajlović, Šarić - Bastajić, Krstić, Čečarić.

Crvena zvezdaBorjan - L.Nikolić, Eraković, Dragović, Azarov - Kangva, Mijailović - Bukari, Mitrović, Katai - Rakonjac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Fudbal je danas bio sporedan

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Napretka u Kruševcu na penale (0:0 - 4:2) i plasmana u polufinale Kupa Srbije...Kako je rekao, meč je ostao u senci tragedije koja se dogodila u osnovnoj školi na Vračaru..."Tragedija koja se dogodila je, bez nekog opravdanja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.