SASTAVI - Stanković promenio ofanzivu!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 19:07

SASTAVI - Stanković promenio ofanzivu!

Stari tandem ponovo na sceni.

Poslednji večerašnji meč 16. kola Linglong Superlige igraće se na ''Rajku Mitiću'', gde će Crvena zvezda dočekati ekipu Rada.

Posle velike pobede nad Gentom u Belgiji, u Ligi Evrope, trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio je da odmori ofanzivni deo svog tima i da priliku pruži tandemu Boaći-Pavkov, dok će po bokovima delovati Spiridonović i oporavljeni Gavrić.

Odbrana je manje-više standardna, s tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je Nemanja Milunović na klupi za rezerve, a u štoperskom tandemu sa Degenekom igraće Pankov.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Degenek, Pankov, Eraković, Sanogo, Nikolić, Spiridonović, Gavrić, Pavkov, Boaći.

Klupa: Popović, Falćineli, Milunović, Petrović, Simić, Lazetić, Bačanin, Ben, Hajdin, Radulović, Krstović.

Rad: Kahriman, Đorić, Stojanović, Damnjanović, Jovanović, Ciger, Busnić, Živković, Riznić, Stojsavljević, Trninić.

Klupa: Marković, Tanović, Gazivoda, Miličković, Kovačević, Lazarević, Trifunović, Bajić, Blažić, Radivojević, Ilić
.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda se rutinski vratila na ''plus 9'', debitovao šesnaestogodišnjak! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Crveno-beli bez problema stigli do četrnaeste pobede u 16 odigranih kola Linglong Superlige Srbije...Između dve evropske utakmice, Crvena zvezda je večeras u 16. kolu domaćeg šampionata dočekala ekipu Rada i iako bez nekolicine najboljih igrača, rutinski je izborila pobedu rezultatom 3:0...Utakmica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.