(SASTAVI) DEKIJEV DRASTIČAN REZ POSLE OMONIJE: Vidite tim Zvezde! Kreće Falćineli, VRATIO se Pavkov...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

(SASTAVI) DEKIJEV DRASTIČAN REZ POSLE OMONIJE: Vidite tim Zvezde! Kreće Falćineli, VRATIO se Pavkov...

Crveno-beli apsolutni favoriti.

Eliminacija od Omonije u trećem kolu kvalifikacija i dalje je tema broj jedan na Marakani. Nesrećni poraz na penale svima u Crvenoj zvezdi je loše pao, a kao svojevrsan melem na ranu može da posluži utakmica 8. kola Superlige Srbije sa Voždovcem (21.00).

Real Madrid otvara novu sezonu u Primeri večeras (21.00), i to teškim gostovanjem Sosijedadu. Videćemo kako je Zidan složio ekipu za novo prvenstvo, a kvota na dvojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,80, dok je dupla šansa 1X 2,02, a opklada 3+ nosi kvotu 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Real Madrid.

Dejan Stanković je odlučio da napravi dosta promena u odnosu na ekipu koja je izgubila meč kvalifikacija za Ligu šampiona od Omonije.

Gajić je zamenio Gobeljića, Pankov Milunovića, Petrović Sanogoa, Gavrić Bena i Falćineli Vukanovića, a vratio se i Pavkov koji je posle duže vremena u timu, ali počinje na klupi. Crveno-beli su u sledećem sastavu:

Borjan (G), Gajić, Degenek, Pankov, Rodić, Petrović, Nikolić, Kanga, Gavrić, Katai, Falćineli.

Na klupi su ostali: Popović (G), Ivanić, Pavkov, Milunović, Eraković, Jovančić, El Fardu Ben, Radulović, Spiridonović, Gobeljić, Vukanović.

Tu pobedu danas mi daj...

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/UCAdz5woy7

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) September 20, 2020

Voždovac će na megdan crveno-belima izaći u sastavu:

Preković (G), Milović, Milosavljević, Stojčev, Cvetićanin, Gajić, Putinčanin, Vujinović, Ajdinović, Živković i Stanković.

Samo hrabro Zmajevi 💪🐉🔥 pic.twitter.com/wMd3hypYFT

— FK Voždovac (@FKVozdovac) September 19, 2020

Glavni sudija na meču biće Andrija Stojanović, a pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Četvrti arbitar je Milan Ilić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.