Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2023, 18:49

(SASTAVI) BAHAR NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Zvezda u ultra ofanzivnom sastavu napada Radnik!

Trener Zvezde je ozbiljno shvatio poruku navijača nakon remija sa TSC-om Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice u okviru 14. kola Superlige Srbije. Početak utakmice je zakazan za 18 časova na stadionu „Rajko Mitić„. Ne briljiraju „crveno-beli“ u dosadašnjem toku sezone, što govori i stanje na tabeli. Izabranici Baraka Bahara zaostaju čak 6 bodova ... Read more
The post (SASTAVI) BAHAR NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Zvezda u ultra ofanzivnom sastavu napada Radnik! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedila Radnik i smanjila zaostatak za Partizanom, „Delije“ uspele da dodatno motivišu svoje ljubimce

Izvor: Danas, 04.Nov.2023

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu Radnik iz Surdulice rezultatom 3:1 u 14. kolu Superlige i tako smanjili zaostatak na tabeli za vodećim Partizanom na samo tri boda.

Nastavak na Danas...

Fudbaleri Zvezde pobedili Radnik

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2023

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu u Beogradu Radnik iz Surdulice sa 3:1, u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bahar držao igrače u svlačionici sat i po vremena, pa „eskivirao“ novinare

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023, 03:30

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1, u odloženoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.. Zvezda je druga na tabeli Super lige Srbije sa 28 bodova, odnosno ima šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana.. Nakon što je dao izjavu za Arenu sport nakon meča,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.