Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023, 03:30

Bahar držao igrače u svlačionici sat i po vremena, pa „eskivirao“ novinare

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1, u odloženoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.
Zvezda je druga na tabeli Super lige Srbije sa 28 bodova, odnosno ima šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana.
Nakon što je dao izjavu za Arenu sport nakon meča, trener „crveno-belih“ Barak Bahar nije se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na konferenciji za novinare.
Predstavnici medija su čekali sat i po vremena dok je izraelski stručnjak držao igrače u svlačionici, da bi nakon toga usledila poruka potparola Zvezde.
Trener Zvezde je zamolio sve novinare da ga „poštede“ davanja izjave, jer mu je remi teško pao i ne oseća se dobro, te nije baš bio rad za priču. 
On je takođe i zamolio da se novinari i on vide u petak, gde će tada govoriti o svemu i gde će odgovoriti na sva pitanja koja se nađu ispred njeg

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Raspored Zvezde i Partizana

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023

Posle večerašnjeg remija Crvene zvezde i TSC-a na “Marakani“ (1:1), Partizan na vrhu tabele ima šest bodova više od svog najvećeg rivala i aktuelnog šampiona.. I jedni i drugi odigrali su po 12 prvenstvenih mečeva od početka ove sezone, s tim da je odloženo kolo u kom je trebalo da se međusobno...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.