Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023, 03:30

Raspored Zvezde i Partizana

Posle večerašnjeg remija Crvene zvezde i TSC-a na “Marakani“ (1:1), Partizan na vrhu tabele ima šest bodova više od svog najvećeg rivala i aktuelnog šampiona.
I jedni i drugi odigrali su po 12 prvenstvenih mečeva od početka ove sezone, s tim da je odloženo kolo u kom je trebalo da se međusobno sastanu.
Partizan sada ima veliku priliku da jesenji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << deo sezone završi na prvom mestu, ali bez obzira na odlične rezultate crno-belih, utisak je da će se tek u narednih nekoliko kola pokazati da li je tim trenera Duljaja zaista spreman da se do kraja sezone bori za titulu na koju čeka još od 2017. godine.
Prilika je sada da pogledamo kakav raspored imaju i Partizan i Crvena zvezda do prvog međusobnog susreta koji bi trebalo da se dogodi 20. decembra, odnosno do kraja jsenjeg dela sezone.
14. kolo, 06.11.2023: Novi Pazar – Partizan, Crvena zvezda – Radnik
15. kolo, 11.11.2023: Partizan – Čukarički, Železničar – Crvena zvezda
16. kolo, 25.11.2023: Partizan – TSC, Vojvodina – Crvena zvezda
17. kolo, 02.12.2023: Partizan – Vojvodina, Napredak – Crvena zvezda
18. kolo, 10.12.2023: Radnički Niš – Partizan, Crvena zvezda – Mladost
19. kolo, 16.12.2023: Partizan – Radnički 1923, Spartak – Crvena zvezda
20. kolo, 20.12.2023: Partizan – Crvena zvezda
21. kolo, 23.12.2023: Javor Matis – Partizan, Crvena zvezda – Voždovac.
Kao što možete da vidite, u narednih par kola Crvena zvezda će imati lakši raspored, jer će se sastati sa dve poslednjeplasirane ekipe, dok će Partizan na neugodno gostovanje pojačanoj ekipi Novog Pazara, pa dočekuje Čukarički u Humskoj.
Tom utakmicom protiv Čukaričkog, Partizan će započeti seriju od tri uzastopne utakmice na svom terenu, dok će Zvezda za to vreme biti u seriji od tri uzastopna gostovanja, pa će posle tih utakmica slika o mogućnostima obe ekipe biti mnogo jasnija.
Treba imati u vidu i da ulazimo u zimski period, da će prvi deo sezone trajati neuobičajeno dugo, maltene do Nove godine

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.