Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 04:35

SASTAVI

U derbiju prvog kola nove sezone Super lige Srbije na večeras se na „Marakani“ od 20 sati sastaju šampion Crvena zvezda i učesnik kvalifikacija za Ligu konferencija novosadska Vojvodina.
Trener crveno-belih Barak Bahar izvešće ekipu u već sada standardnih 3-5-2, a iznenađenje u startnih 11 nema. U odnosu na meč protiv Fiorentine u ekipie je Aleksandar Dragović, dok je Milan Rodić preseljen na klupu, dok su svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ostali Zvezdini aduti ostali isti.
Što se tiče Vojvodine, trener Radoslav Batak praktično je izveo „rezervni“ sastav, osim par izuzetaka, jer tim iz Novog Sada u četvrtak očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu konferencija u kojem dočkeuju APOEL sa Kipra.
Crvena zvezda: Glazer – Mijailović, Degenek, Dragović – Bukari, Stamenić, Kangva, Ivanić, Mitrović – Olajinka, Kraso.
Vojvodina: Carević – Bjeković, Crnomarković, Jeličić, Bukinac – Busnić, Miletić – Nikolić, Milosavljević, Ivanović – Vukić.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.