OVOGA PUTA NIJE ODMARAO IGRAČE: Batak razočaran ispadanjem iz Evrope - Bili smo bolji, oštećeni smo za penal

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 08:49

OVOGA PUTA NIJE ODMARAO IGRAČE: Batak razočaran ispadanjem iz Evrope - "Bili smo bolji, oštećeni smo za penal"

Kraj za Lale.

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da je klub iz Novog Sada zbog neiskustva i nedostatka sreće eliminisan iz Lige konferencija.

Vojvodina je na svom terenu poražena od Apoela 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za LK. Klub sa Kipra je i prvom meču odigranom pre nedelju dana slavio sa 2:1.

- Od prvog minuta smo napadali, a mislim da je sudija mogao da svira penal nad Dejanom Zukićem. Međutim, oni su prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poveli, a mi smo stvarali šanse, imali više napada, izjednačili i sve je govorilo da smo bili bolji. Na kraju greške su došle kao plod neiskustva. Osim dve situacije u kojima smo primili gol, ostalo je sve bilo odlično. Jeftini golovi za tako veliku utakmicu - rekao je Batak na konferenciji za medije.

Trener se u susretu prvog kola Mozzart bet Superlige protiv Crvene zvezde odlučio da na teren pošalje kombinovani sastav i to mu se obilo o glavu pošto su Lale poražene sa 5:0 na stadionu "Rajko Mitić". Ovoga puta je poslao najjače snage, ali je epilog na kraju bio isti - poraz.

- Nije bilo kao na Kipru. Ušli smo agresivnije, ali nismo uspeli prvi da damo gol. Nismo imali sreće. Oni su prvi put kada su napravili dobru akciju dali gol. Imali smo period od 90 minuta i konstantno smo pokušavali kroz igru da ih savladamo - dodao je trener Vojvodine.

- Džonatan Bolingi nije registrovan, Filip Malbašić nije spreman, moglo je da bude drugačije da smo imali njih dvojicu u punoj snazi - naveo je Batak, koji nije želeo da komentariše povike sa tribina.

Apoel će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija igrati protiv ekipe Dila Gori. Vojvodina će u nedelju u drugom kolu Superlige Srbije na svom terenu dočekati Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.