SAMOKRITIČNO Luković: Sramota me je, mogli smo da primimo još golova

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOKRITIČNO Luković: Sramota me je, mogli smo da primimo još golova

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Luković preuzeo je veliki deo odgovornosti za poraz od Borca sa 5:1 u osmini finala Kupa Srbije.

"Videli ste, desilo se to što se desilo, polazim prvo od sebe, moja igra je bila ispod svakog nivoa, takoreći očajno sam odigrao. Mene je sramota. Ja sam pobornik toga da mi iskusniji igrači treba da ponesemo veći teret nego mlađi", rekao je Luković.

Tim je skupo koštala preterana ofanzivnost i previsoko postavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbrane, što su Čačani redom kažnjavali.

"Posle drugog gola, krenuli smo svi napred, očigledno smo im dali prednost, zato što imaju jako brze igrače napred. Na toliko velikom prostoru znali su to da iskoriste. Pošteno rečeno, mogli su da nam daju još koji gol. Kada je krenulo drugo poluvreme, na vreme smo postigli pogodak, ali nažalost, isto tako smo ga i primili. Mogu reći da je onda bilo sve gotovo. Ekipa Borca je zasluženo slavila i pobedila, nama ostaje da izvučemo pouke iz ovakvih mečeva. Tri gola smo im bukvalno poklonili, a što se tiče defanzive, kad izgubiš 1:5 na svom terenu, sam si kriv za to", iskren je Luković.

U prvenstvu su crveno-beli posle 2:2 pobedili sa 4:2, ali su ovaj put ostali bez ikakve nade za pozitivan rezultat.

"Nismo izvukli pouke iz tog meča, mislim da smo izgubili konce igre kada je Borac poveo sa 2:0. Branili smo se sa 10, napadali sa 10, videli ste da su svi odigrali jako loše. Sad ne treba nikome skidati glavu zbog jedne utakmice, ostale su još tri u prvenstvu, da probamo da odigramo što bolje, danas je novi dan. Okrećemo se Čukaričkom, da što bolje odigramo. Serija u prvenstvu i dalje je otvorena, da mi je neko rekao da će Zvezda prvi meč izgubiti u decembru, ne znam kako bih odgovorio na to", zaključio je Luković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luković: Očajno sam odigrao

Izvor: TV Arena Sport, 03.Dec.2015

Aleksandar Luković, najiskusniji igrač Crvene zvezde, preuzeo je veliki deo odgovornosti za poraz od Borca sa 5:1 u osmini finala Kupa Srbije...Niko od igrača nije bio dostupan za komentar posle utakmice u sredu, svi su utučeni napustili stadion "Rajko Mitić", pa je dan kasnije Luković smogao snage...

Nastavak na TV Arena Sport...

Luković: "Sramota me kako sam odigrao"

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2015

Iskusni fudbaler polazi prvo od sebe...Aleksandar Luković je bio jedan od retkih koji je nakon debakla u Kupu imao snage da govori javno...Iskusni srpski fudbaler je krenuo od sebe, ističe da ga je bilo sramota partije koju je pružio..."Videli ste, desilo se to što se desilo, polazim prvo od sebe,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.