Rukometaši Novog Pazara srušili Crvenu Zvezdu za prvo mjesto na tabeli

Izvor: SandzakPress.net, 02.Dec.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Novog Pazara srušili Crvenu Zvezdu za prvo mjesto na tabeli

Rukometaši Novog Pazara pobedili su u Beogradu ekipu Crvene zvezde sa 33:30 (17:14), u meču 12. kola Arkus lige. Goste je predvodio Dobrivoje Marković sa devet golova, a sledili su ga Veljko Davidović sa sedam, Pavle Banduka i Aleksa Milošević sa po pet, Zlatko Rakić sa tri, te igrač utakmice Goran Rakovića, golman Pazara koji se i dva puta upisao u strelce. Najefikasniji kod crveno-belih bili su Stefan Šaponjić i Ivan Rajčević sa po šest i Ivan Horvat, Bogdan Utvić, Miljan >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Erić i Bojan Todorović sa po četiri pogotka. Pazar je drugi na tabeli sa 18 bodova, a Crvena zvezda je na 10. mestu i ima osam bodova. Novopazarci će u sledećem kolu dočekati Železničar 1949 iz Niša, dok će crveno-beli gostovati leskovačkoj Dubočici 54. (RTVNP)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar sa kreča do pobjede protiv lidera Prve lige Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 02.Dec.2019

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su ekipu beogradskog Grafičara sa 1:0, u poslednjoj utakmici 22. kola Prve lige Srbije. Tri boda domaćinu doneo je Irfan Vusljanin u sedmom minutu iz jedanaesterca, koji je dosuđen posle prekršaja Strahinje Erakovića nad Anesom Hotom. Meč na Gradskom stadionu pratilo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.