Ruiz pozvan u reprezentaciju Kostarike, preskače veći deo priprema

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruiz pozvan u reprezentaciju Kostarike, preskače veći deo priprema

Zvezdin ofanzivac će igrati na Kopa Sentroamerikana

Posle Gelora Kange, veći deo priprema Crvene zvezde zbog reprezentativnih obaveza će propustiti i Džon Ruiz. Krilni napadač crveno-belih je za dobre igre u jesenjem delu sezone nagrađen pozivom u reprezentaciju Kostarike za Kup Centralne Amerike koji se održava u Panami od 13. do 22. januara.

Ruiz se zahvaljujući dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrama u Zvezdinom dresu vraća u nacionalni tim Kostarike posle skoro dve godine jer je poslednji meč za A reprezentaciju odirgao u martu 2015. goidine. Posle toga je igrao i za olimpijsku selekciju.

Doduše, ni sada Ruiz nije pozvan u najjači tim popularnih Tikosa. Više se može reći da je ovo B tim Kostarike jer se na spisku selektora Ramireza nalazi 17 igrača iz domaće lige i tek šestorica iz inostranstva među kojima je Ruiz. Na spisku nema prvih zvezda poput Kejlora Navasa, Brajana Ovijeda, Kristijana Bolanjosa, Selsa Borhesa, Džoela Kembela, Brajana Ruiza...

Kup Centralne Amerike ili Kopa Sentroamerikana kako zovu ovo takmičenje se igra po grupnom sistemu pošto se svih šest učesnika nalaze u jednoj grupi. Četiri prvoplasirana tima će obezbediti plasman na Gold Kup i imaće šansu da odmere snage sa regionalnim silama poput Meksika ili SAD. Pored Kostarike, u grupi se nalaze Belize, El Salvador, Honduras, Nikaragva i Panama.

Ruiz će tako propustiti dobar deo priprema Crvene zvezde i priključiće se ekipi tek u drugom delu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDINE MUKE: Nova glavobolja za ‘Grofa’ pred početak priprema (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2017

Fudbalski klub Crvena zvezda suočen je sa ozbiljnim problemom, pošto će posle Gelora Kange još jedan važan igrač propustiti gotovo kompletan pripremni period.. . Džon Ruiz uvršten je na spisak reprezentativaca Kostarike za nastup na prvenstvu centralne Amerike kojie je na programu od 14. do 22...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.