Rivers napustio Bajern, vraća se u Real?

Izvor: RTS, 22.Dec.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivers napustio Bajern, vraća se u Real?

Američki košarkaš Kej Si Rivers zvanično je napustio Bajern posle samo tri meseca provedenih u Minhenu, objavljeno je na sajtu kluba.

Rivers je posle poraza od Crvene zvezde i eliminacije iz Evrolige odlučio da ne produži saradnju sa timom Svetislava Pešića. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Sada su se stvorili svi preduslovi da se Rivers vrati u Real Madrid, koji je napustio letos posle osvajanja titule prvaka Evrope.
On je u prvoj fazi elitnog takmičenja prosečno postizao 10,8 poena, 2,3 skoka i 1,3 asistencije.
Tokom karijere igrao je još za Latinu, Beneton iz Treviza, Roan, Virtus iz Bolonje, Lokomotivu Kubanj i filijalu Sakramenta - Reno Bighornse.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvanično: Kej-Si Rivers se vratio u Real

Izvor: B92, 23.Dec.2015, 01:08

Američki košarkaš Kej-Si Rivers je zvanično napustio Bajern posle samo tri meseca provedenih u Minhenu i ponovo potpisao za Real Madrid...Rivers je posle poraza od Crvene zvezde i eliminacije iz Evrolige odlučio da ne produži saradnju sa timom Svetislava Pešića...Sada su se stvorili svi preduslovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.