Ristić van tima, evo koga bi Božović trebalo da pošalje na teren

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić van tima, evo koga bi Božović trebalo da pošalje na teren

Fudbaleri Crvene zvezde od 15 časova dočekuju Čukarički u okviru 12. kola Superlige Srbije, a trener Miodrag Božović najavio je da će u sastavu za današnji meč biti nekoliko promena u odnosu na prethodne utakmice.

Prvu utakmicu nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentativnih selekcija fudbaleri Crvene zvezde igraju u pomalo neuobičajenom terminu. Šampion Srbije ugostiće Čukarički od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Trener fudbalera Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u petak je govorio i o tome ko će početi meč sa Čukaričkim, pa je tom prilikom otkrio da povređeni Mihailo Ristić i Petar Orlandić neće biti u konkurenciji.

Miodrag Božović nema problema sa suspendovanim igračima ali osim pomenute dvojice Hugo Vieira ima problema sa povredom i stomačnim virusom pa se očekuje da umesto njega mesto u startnoj postavi zauzme Predrag Sikimić.

Crveno-beli bi utakmicu 12. kola Superlige Srbije sa Čukaričkim tako trebalo da počnu u sledećem sastavu:

Crvena zvezda - Manojlović; Petković, Al. Luković, Le Talek, Anđelković; Donald, Poletanović; Mouče, Kanga, Ruiz; Sikimić;

Čukarički - Petrić; Bulatović, Pjasentin, Đurić, Živković; Docić, Tomić, Kajević, Jovanović; Jevtić, Fofana;

Utakmica Crvena zvezda - Čukarički počinje u 15 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.