Kapiten Zvezde izabrao idealnih 11 sa kojima je igrao: Golman je najveće iznenađenje (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Zvezde izabrao idealnih 11 sa kojima je igrao: Golman je najveće iznenađenje (VIDEO)

Aleksandar Luković je tokom dva "mandata" u Crvenoj zvezdi (2002-2006, 2014-) imao sreću da igra sa velikim brojem vrhunskih igrača koji su i kasnije, po odlasku sa "Marakane", napravili velike karijere.

Aktuelni kapiten Zvezde je imao težak zadatak u novoj epizodi na klupskoj telviziji: da izabere najboljih 11 sa kojima je igrao u klubu.

Ovo je njegov izbor.

Na golu, možda i malo iznenađenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Damir Kahriman, buući da je Luković u karijeri bio saigrač Vladimiru Stojkoviću, prethodno Vladimiriu Dišljenkoviću, kao i Ivanu Ranđeloviću, pa ipak je Kahrimanu dobio prednost.

- Sa Kahrimanom smo osvojili titulu ovde prošle godine, zajedno, tako da bih njemu dao prednost - obrazložio je Luković.

Ovo je kompletan idealni tim Zvezdinog kapitena:

Kahriman, Basta, Vidić, Lalatović, Anđelković, Milijaš, Bošković, Janković, Katai, Pantelić, Žigić.

Foto: Crvenazvezdafk.com



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE OVAJ MOĆAN TIM: Lune izabrao najboljih 11 sa kojima je igrao, da li se slažete sa njim? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2016

Nova epizoda “Zvezda TV” posvećena je kapitenu Crvene zvezde Aleksandru Lukoviću koji je izabrao 11 najboljih igrača sa kojima je igrao u crveno-belom dresu.. . Tu su najviše igrači iz prvog Lunetovog boravka na Marakani, ali ima i njih trojica koji su u bliskoj budućnosti ili sada nastupaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Saša Ilić najavio penziju: Kraj karijere nije katastrofa! Nekim legendama Partizana nisam dorastao...

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2016, 09:26

"Imao sam tu sreću da su mi se svi fudbalski snovi brzo ostvarili. Da igram u Partizanu, da s njim osvojim titulu, da dam gol na derbiju, da vrlo mlad budem kapiten, malo kasnije i igram Ligu šampiona..".."Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan. I do njega mi je stalo, klubu je vredan"...Parola...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.