Reprezentativac Austrije na Marakani? Želja je postojala, ali su se umešali Turci!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2020, 18:49

Reprezentativac Austrije na "Marakani"? Želja je postojala, ali su se umešali Turci!

Izgleda da je pronašao novi angažman.

Aleksandar Dragović ne krije da je navijač Crvene zvezde, pa se u austrijskim medijima ovog leta pojavila i priča da bi mogao da se preseli na "Marakanu".

Izvesno je da će austrijski reprezentativac napustiti redove Bajera iz Leverkuzena, u kojem je od 2016. godine, a navodno je bio spreman da zaigra za srpskog šampiona.

Ipak, sada mediji iz Austrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenose da je Dragović na pragu novog angažmana, karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Turskoj.

Trabzonspor je odavno zainteresovan za njegove usluge, navodno su ga želeli i 2017. godine u svojim redovima, ali tada nisu uspeli da ga dovedu.

Sada im se otvorila nova prilika, na kolo do kraja turskog šampionata su u poziciji da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona i već se spremaju za takav scenario.

Dragović bi bio veliko pojačanja, ima još godinu dana ugovora sa "Farmaceutima", vrednost na tržištu mu je oko pet miliona evra i Turci neće imati težak zadatak da ga presele u svoje redove.

Dragović je karijeru počeo u Austriji iz Beča, igrao je potom za Bazel i Dinamo Kijev, iz kojeg je i stigao u Leverkuzen, a sezonu 2017/18 proveo je i na pozajmici u ekipi Lestera.

Pored toga što može da igra na obe štoperske pozicije, snalazi se i na mestu desnog beka i zadnjeg veznog, pa nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Trabzonspora.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

REPREZENTATIVAC SE NUDIO ZVEZDI: Menadžer ga odveo u Tursku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020

Ne krije da je veliki navijač crveno-belih...Austrijski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović ne skriva da je veliki navijač Crvene zvezde. Kada je postalo jasno da će napustiti Bajer iz Leverkuzena poželeo je da ovog leta zaigra na Marakani, jer se prema navodima austrijskih medija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.