Rentgen 17. kola (M): Šampion se vraća u igru

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rentgen 17. kola (M): Šampion se vraća u igru

Kolo pred kraj ligaškog dela takmičenja, pozicije pred plej of osigurali su samo petoplasirana Ribnica i šestoplasirani Mladi radnik. Ostatak karavana će u četvrtak (tri meča), petak i subotu saznati startna mesta pred četvrtfinale, koje počinje 24. marta.

Za prvo mesto boriće se Partizan Termoelektro i Vojvodina NS Seme, za treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda i Radnički Kredi banka, a za sedmo Spartak iz Ljiga i Jedinstvo iz Stare Pazove. Zanimljivo, niko u direktnom dvoboju, baš kao što će i Železničar i Smederevo u četvrtak, na dva različita mesta i u dva termina, juriti bodove spasa.
Kolo iza nas imalo je i svoje junake u Nemanji Stevanoviću i Marku Ivoviću, koji su osvojili po 28 poena. „Levi iz Kragujevca” nije imao milosti prema crno belima, a uspeo je da u direktnom dvoboju nadmaši čak i Atanasijevića. Sa druge strane, Ivović je imao svoje veče u inspirativnom ambijentu Hale sportova u Požarevcu, pa je, kažu svedoci, „oštećen” u statistici, za tri-četiri poenterska bloka.
Atmosfera u Požarevcu je nešto o čemu treba da se piše. Puna centralna tribina samo je dokaz da tamošnji ljubitelji odbojke znaju da vrednuju rad i ogroman trud, a na kraju krajeva i pobede mladog tima, kojeg sa klupe vodi Dragan Bonić. To je samo veliki plus za ovaj sport u našoj zemlji i značajan pomak, pošto su Ljig, Stara Pazova, naravno i Kraljevo, već davno proklamovane odbojkaške sredine.
Prva postava 17. kola: Milan Ilić (Radnički KB) – Nemanja Stevanović (Radnički KB), Marko Ivović (Vojvodina NS Seme) – Vladimir Živković (Spartak Ljig), Mladen Bojović (C. zvezda) – Danilo Mirosavljević (Vojvodina NS Seme). Libero: Goran Škundrić (Vojvodina NS Seme). Trener: Dragan Đorđević.
Druga postava 17. kola: Mihajlo Mitić (C. zvezda) – Zoran Jovanović (Vojvodina NS Seme), Miloš Terzić (C. zvezda) – Ivan Borovnjak (Ribnica), Nemanja Radović (Radnički KB) – Aleksandar Karišik (Spartak LJ). Libero: Srđan Pantelić (Radnički KB). Trener: Milivoje Radisavljević.





Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.