Rendulić opet na Brdu: Najteže kod Lalata...

Izvor: Mondo, 13.Jan.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendulić opet na Brdu: Najteže kod Lalata...

Iskusni fudbaler ponovo nosi dres Čukaričkog i ističe da su ovo njegove najteže pripreme u karijeri.

Foto: MN Press

Posle dve i po godine Zoran Rendulić (33) ponovo na Banovom brdu.

Iskusni štoper koji ima bogato superligaško iskustvo vratio se u klub u kome je, verovatno, pružao i najbolje partije u karijeri kada je tokom šest meseci u Čukaričkom osvojio i Kup Srbije sa ovom ekipom, a potom napravio transfer u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvenu zvezdu.

Ističe da je i prethodnog leta bio blizu Čuke, ali je otišao u Rad, a na pitanje otkun on opet na Banovom brdu odgovara "pa da me ne uzmu drugi klubovi".

"Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sa bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene", našalio se na kraju Rendulić u izjavi za zvanični sajt Čukaričkog.

Biće jedan od iskusnijih uz vršnjaka Nikolu Drinčića, a ovo mu je prva saradnja sa trenerom Lalatovićem koga od ranije poznaje... On i saigrači slažu se u oceni da su pripremni treninzi kod mladog stručnjaka "veoma naporni".

"Prvi put u karijeri se srećem sa ovakvim pripremnim trenizima. Dobro se osećam ovde jer sam kao kod kuće, a mogu i da igram još!", podvukao je Rendulić.

On će ponovo nositi dres sa borjem 77, a za Čuku je do sada odigrao 14 mečeva i postigao dva pogotka.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZORAN RENDULIĆ SE VRATIO U ČUKARIČKI: Nadam se da možemo opet da osvojim Kup

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018

Iskusni štoper ponovo na Banovom brdu...Iskusni štoper Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a kako kaže proveo je na Banovom brdu možda najlepših šest meseci u karijeri odnosno prvu polovinu 2015. kad je ekipa osvojila trofej Kupa Srbije...- Bila je obostrana želja da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.