Rendulić: Nadam se da možemo opet da osvojimo Kup

Izvor: Beta, 13.Jan.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendulić: Nadam se da možemo opet da osvojimo Kup

Fudbaler Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a danas je izjavio da se nada da će ekipa sa Banovog brda ponovo osvojiti Kup Srbije kao i 2015. godine."Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sam bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene", našalio se Rendulić, preneo je klub sa Banovog brda.Na pitanje otkud opet na Banovom brdu, on je rekao: "Pa da me ne uzmu drugi klubovi"."Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPET MEĐU BRĐANIMA Rendulić: Nadam se da Čukarički može da osvoji Kup

Izvor: Kurir, 13.Jan.2018

Fudbaler Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a danas je izjavio da se nada da će ekipa sa Banovog brda ponovo osvojiti Kup Srbije kao i 2015. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.