Rebić ide u Rusiju – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić ide u Rusiju – MaxBet Sport

Bivši mladi reprezentativac Srbije Nikola Rebić je potpisao ugovor sa ruskim Jenisejem.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Australije protiv Češke je 1.25.
Plejmejker rođen 1995. godine je proteklu sezonu proveo u Mornaru iz Bara.
Njegov agent Miodrag Ražnatović je objavio na društvenim mrežama da je Rebić otišao u Krasnojarsk posle uspešnog trening kampa sa Anadolu Efesom.
Nekadašnji košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Crvene zvezde je protekle sezone beležio prosečno 10,7 poena i 3,8 asistencija u ABA ligi.

The post Rebić ide u Rusiju – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić u Rusiji!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde mts svoju karijeru nastavlja u Rusiji...Nikola Rebić je pronašao novi klub...Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde mts je tokom ovog leta trenirao sa Efesom kako bi pomogao ekipi Ergina Atamana, ali i kako bi napredovao u svojoj karijeri...Ispostavilo se da mu je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.