Rebić u Rusiji!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić u Rusiji!

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde mts svoju karijeru nastavlja u Rusiji.

Nikola Rebić je pronašao novi klub.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde mts je tokom ovog leta trenirao sa Efesom kako bi pomogao ekipi Ergina Atamana, ali i kako bi napredovao u svojoj karijeri.

Ispostavilo se da mu je donelo dosta toga dobrog, Rebić je na kraju potpisao ugovor sa jakom ekipom Jeniseja koja se takmiči u VTB ligi.

Ovu informaciju je potvrdio na Tviteru Miško Ražnatović, njegov menadžer.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Problem za Napoli, odlazi jedan od najiskusnijih?

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019

Stigao je u klub pre šest godina...Kako prenose italijanski mediji, Hose Kaljehon je odbio da potpiše novi ugovor sa Napolijem...Španac je u klub stigao 2013. godine iz madridskog Reala, za 10 miliona evra, ispostavilo se da su Napolitanci napravili sjajan posao, kako je Kaljehon za šest godina u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.