Ranjen mladić u sukobu navijača, policija privela više osoba

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen mladić u sukobu navijača, policija privela više osoba

Policija je privela više osoba koje su učestvovale u sukobu navijača Crvene zvezde i Partizana danas popodne na Autokomandi, tokom kojeg je ranjen M. N. (21), rečeno je Tanjugu u MUP-u. Mladić je upucan u levu nadlakticu i prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju. Tuča navijača Crvene zvezde i Partizana dogodila se oko 15.40 u Ulici Ljutice Bogdana, u parkiću kod Autokomande. Do sukoba "Delija" i "Grobara" došlo je dok se grupa pristalica crveno-belih vraćala sa Vračara posle utakmice osmine finala Kupa protiv Rada, a grupa navijača crno-belih išla na zaostali prvenstveni meč sa OFK Beograd.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjen mladić u sukobu navijača,policija privela više osoba

Izvor: Press, 29.Okt.2014

. Policija je privela više osoba koje su učestvovale u sukobu navijača Crvene zvezde i Partizana danas popodne na Autokomandi, tokom kojeg je ranjen M. N. (21), rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na Press...

Povređe Delija u tuči pre utakmice Partizana!

Izvor: Mondo, 29.Okt.2014

Na Autokomandi u Beogradu danas je nakon tuče u kojij je bili i ispaljivanja hica iz pištolja, povređen jedan mladić, rekli su za MONDO u MUP-u. Među osam privedenih je i osumnjičeni za pucanje...Foto: MONDO..Mladiću M.N. povređena je nadlaktica i nije životno ugrožen. Pucnjava se dogodila...

Nastavak na Mondo...

ČUO PUCANJ, PA MISLIO DA JE RANJEN: Navijač Zvezde nije upucan, ima samo ogrebotinu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2014

Iako se u prvi mah učinilo da je ranjen, Zvezdin navijač ipak nije zadovio povrede u pucnjavi u parku kod Autokomande u sukobu Grobara i Delija koji se dogodio tokom današnjeg dana...U prvom trenutku izgledalo je da je u levu nadlakticu upucan navijač (21) Crvene zvezde iz Valjeva. On je bio u grupi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.