ČUO PUCANJ, PA MISLIO DA JE RANJEN: Navijač Zvezde nije upucan, ima samo ogrebotinu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUO PUCANJ, PA MISLIO DA JE RANJEN: Navijač Zvezde nije upucan, ima samo ogrebotinu!

Iako se u prvi mah učinilo da je ranjen, Zvezdin navijač ipak nije zadovio povrede u pucnjavi u parku kod Autokomande u sukobu Grobara i Delija koji se dogodio tokom današnjeg dana.

U prvom trenutku izgledalo je da je u levu nadlakticu upucan navijač (21) Crvene zvezde iz Valjeva. On je bio u grupi navijača koja se vraćala ka Zvezdinom stadionu sa utakmice odigrane na Vračaru.

Na raskrsnici ulica Ljutce Bogdana i dr Milutina Ivkovića, pod za sada nepoznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oklonostima, došlo je do sukoba sa navijačima Partizana koji su išli ka stadionu JNA, na utakmicu svog kluba. Usledila je kraća tuča, upotrebljen je pištolj.

Foto-ilustracija: Tanjug/Sava Radovanović

Nakon toga mladić (21) je kolima Hitne pomoći prevezen na VMA. Tamo je ustanovljeno da ima lakšu telesnu povredu, bez prostrelne i ustrelne rane.

On se prepao od pucnjave i izjavio je da je upucan jer ga je bolela ruka. Utvrđeno je da ima ogoljutinu na ruci. U toku je identifikacija svih učesnika obračuna. Pištolj iz kojeg je pucano pronađen je u kontejneru, nedaleko od mesta obračuna. U toku je identifikacija svih učesnika obračuna. 

(E. T.)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.